Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere:

LO Industriservice tilbyder reparation og vedligeholdelse af maskiner og udstyr i medicinal- og fødevareindustrien. Samtidig specialdesigner vi maskiner og udstyr, som er tilpasset den enkelte kundes behov, i samarbejde med kvalitetsbevidste og dygtige samarbejdspartnere, som har den rette viden indenfor områderne.

CD rørtek

V/Carsten Daugaard

 

CD Rørtek er et firma der bl.a. beskæftiger sig med fremstilling af rustfrie emner og udstyr til medicinalindustrien. Ligeledes udfører CD Rørtek rustfast smedearbejde med certifikat-svejsning. Endvidere har CD Rørtek stor erfaring med reparation og vedligeholdelse af maskiner og udstyr i medicinalindustrien.

PSC Teknik

V/Peter Saugbjerg

 

Mange års erfaring som rustfri smed i medicinalindustrien, både med rustfri rørarbejde og fremstilling af rustfrie komponenter. Yderligere mange år som tekniker i medicinalindustrien.

Vi tilbyder de bedste løsninger på markedet og formidler også gerne kontakten til leverandøren af udstyr og maskiner.

Scantago/Electro-service

V/Tony Christensen

 

Scantago/Electro-service er et firma med stor erfaring indenfor: autoklaver og steril-vaskemaskiner, clean utility systemer (vand, rendamp og trykluft), frysetørrer og frysetørringsprocessen og processystemer generelt. Ligeledes udfører Scantago ApS kvalificering & validering af processer og udstyr.

L.O. Industriservice | Tlf.: +45 61331582 | info@loindustriservice.dk | CVR: 36133767